Kako do nas?

Jama u Predolcu  udaljena je samo 1200 m od centra Metkovića. Moguće ju je posjetiti automobilom, autobusom, biciklom ili laganom šetnjom iz centra prema kraju grada.

Automobilom?

Vozite li se autoputem dionicom Split – Ploče, ali željeli biste se odmoriti i napraviti stanku u Metkoviću, psjetiti Jamu i ostale gradske znamenitosti, potrebno sići na izlaz Ploče/Mali Prolog, nastaviti u smijeru Metkovića, udaljenog 20 km i pratiti table s oznakom Jama u Predolcu sve dok se ne dovezete na odredište!

Autobusom?

Smješteni u blizini Metkovića i provodite Vaš odmor u okolici ili Dubrovniku, možete posjetiti Jamu u Predolcu uz ostale znamenistosti u sklopu kratkog izleta autobusom. Potrebno se uputiti bilo kojom međugradskom autobusnom linijom  sa stajanjem na Autobusnom kolodvoru Metković. Po dolasku u Metković nastavite pješice prema centru grada, pratite oznake Jama u Predolcu dok vas put ne dovede do odredišta! Šetnja traje otprilike 20 minuta.

Biciklom?

Uz grad Metković povezano je nekoliko biciklističkih ruta, a neke od njih prolaze kroz sam grad. Jedna od biciklističkih ruta vodi prema južnom izlazu iz grada i  jezerima Kuti. Ova ruta prolazi uz samu Jamu u Predolcu. Dakle, na putu do jezera, napravite stanku, educirajte se i osvježite na terasi obiteljske kuće Vuica, čiji se vlasnici brinu o posjetama i o Jami!

*PARKING ISPRED JAME JE OSIGURAN!

Gps koordinate:

Metković, Jama u Predolcu, Dubrovačka 77

Latitude:  43.04648 N   Longitude:  17.65854 E

 Pronađite nas lako uz pomoć interaktivne mape:

The map could not load.
This is normally caused by a conflict with another plugin or a JavaScript error that is preventing our plugin's Javascript from executing. Please try disable all plugins one by one and see if this problem persists. If it persists, please contact WP Google Maps for support.
Markica VuicaKako do nas?