Korisni linkovi

Dodatno se informirajte  o dolini Neretvi, svim mogućnostima i sadržajima koje grad Metković i dolina Neretve nudi, provedite svoj odmor  uz deltu rijeke  i  pronađite smještaj  u jednom od hotela u gradu Metkoviću!

http://www.tzmetkovic.hr/

Doživite nezaboravno iskustvo fotosafarija na rijeci Neretvi i kušajte najljepša domaća i autohtona jela!

http://hotel-restaurant-villa-neretva.hr/en/ponuda/fotosafari/

http://hotel-restaurant-villa-neretva.hr/

Kušajte lokalna vina u jednoj od najboljih vinarija u neretvanskoj dolini!

http://hotelmerlot.com.hr/en/attraction/tasting/

Uživajte restoran na samoj obali Norina, jednom od rukavaca rijeke Neretve odmah uz Arheološki muzej Narona!

http://djudjaimate.hr/en/

Provedite svoj odmor u aktivnom ozračju. Naučite upravljati i veslati tradicionalnu neretvansku lađu ili se opustite uz berbu mandarina na obiteljskoj farmi Ćelić!

https://www.facebook.com/tcelic6/

Biciklom istražite najljepše krajolike doline Neretve i okolicu grada Metkovića!

http://www.neretva-bike.com/index.php/hr

 

Prijatelji i  partneri

Arheološki muzej Narona smješten na ostacima rimskog grada Narona, u današnjem Vidu, 4 km jugozapadno od Metkovića. Prvi hrvatski ˝insitu˝ muzej sagrađen na lokaciji aničkog hrama posvećenog prvom rimskom caru Augustu i sadrži jedinstvenu kolekciju antičkih statua koji datiraju još iz 1. st. pr. Kr.

Prirodslovni muzej Metković  sa jedinstvenom kolekcijom prepariranih ptica ulovljenih isključivo na obali delte. Ornitološka kolekcija otvorena je u Metkoviću 1952. I jedna je od najvećih zbirki te vrste u Europi.  Sadrži  više od 340 prepariranih ptica među kojima je  218 od 310 ptičjih vrsta zabilježenih u Neretvi.  Osnovana je između 1948. and 1966. Putem donacija lokalnih lovaca I pod vodstvom dr. Dragutina Rucnera, slavnog hrvatskog ornitologa i osnivača zbirke.

 

Markica VuicaKorisni linkovi